腊八豆蒸腊肉

腊八豆蒸腊肉

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 人份

Suroviny

  • 腊肉 选用湖南腊肉,切片
    200 克
  • 腊八豆
    100 克
  • 菜籽油
    25 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 23.4 g
Kalorie 4443.5 kJ / 1062 kcal
Tuk 102.5 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 10.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...