Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
- 60 g de dientes de ajo
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino blanco
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Pollo a la cerveza negra
45 min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Conejo a la sidra
1 godz.
Pollo al chimichurri
30 min
Caldereta manchega
1 godz.
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Picantones a la cerveza
2 godz.
Ternera al ron con setas
25min
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la cazadora
50min
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1 godz.
Costillas con miel y mostaza en papillote
1 godz.