Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
- 60 g de dientes de ajo
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino blanco
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Conejo con mojo picón
20min
Conejo a la cazadora
50min
Caldereta manchega
1h
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Conejo al tomillo
45 Min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Codornices al limón
45 Min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Chuletitas de cordero con picada de avellanas y nueces
30 Min
Picantones a la cerveza
2 Std.
Conejo a las finas hierbas
50min