![Cordero al ajillo Cordero al ajillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C817045-3C39-4A63-9CED-4C55246F965D/Derivates/E983E06E-B116-40C2-92AB-5F8931EE0B20.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
- 60 g de dientes de ajo
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino blanco
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1小时
Cordero al vino tinto
45 分钟
Codornices al limón
45 分钟
Cordero con manzanas
1小时 45 分钟
Conejo al cava
1小时
Picantones a la cerveza
2小时
Alitas de pollo al ajillo
30min
Caldereta manchega
1小时
Conejo a la sidra
1小时
Pollo a la cerveza negra
45 分钟
Conejo al ajillo con setas
40 分钟
Conejo a las finas hierbas
50min