Cordero al ajillo

Cordero al ajillo

3.7 36 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • de carne de cordero en trozos
    800 - 1000 g
  • de dientes de ajo
    60 g
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    8 - 10 ramitas
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de manteca de cerdo
    20 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    ¼ cucharadita
  • de vino blanco
    100 g
  • de vinagre
    2 cucharadas
  • de pan rallado
    1 - 2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 346 kcal / 1446 kJ
Protein 26.2 g
Tuk 24.3 g
Sacharidy 5.7 g
Vláknina 0.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...