Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 60 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 1 cucharadita de harina
- 300 g de caldo de pescado
- 8 - 10 hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 725 kJ / 172 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao fresco con ajada
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Calamares encebollados
1 godz.
Almejas a la marinera
30min
Patatas con almejas
40min
Bacalao con chirlas
45min
Chipirones a la marinera
25min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 godz.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Almejas a la sidra
15 Min