Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1041 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares con pisto
45 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Calamares encebollados
1 godz.
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min