
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 248 kcal / 1041 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonito a la riojana
50min
Caldo de pescado
45min
Bonito encebollado (Cantabria)
1hod. 10min
Besugo con patatas panadera
1hod.
Bacalao Club Ranero
1hod.
Dorada a la veneciana
55min
Chipirones rellenos
1hod. 10min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min