Bacalao fresco con ajada
TM6 TM5 TM31

Bacalao fresco con ajada

4.6 ( 44 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g de agua para el vapor
  • 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
  • 6 dientes de ajo en láminas
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
248 kcal / 1041 kJ
Protein
21 g
Tuk
18 g
Sacharidy
0.9 g
Vláknina
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty