Bacalao fresco con ajada

Bacalao fresco con ajada

4.5 46 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 500 g de agua para el vapor
  • 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
  • 6 dientes de ajo en láminas
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 21 g
Kalorie 1041 kJ / 248 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...