Bacalao fresco con ajada

Bacalao fresco con ajada

4.5 46 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
6 raciones

Suroviny

  • de agua para el vapor
    500 g
  • de bacalao fresco (de 600-700 g)
    1 rodaja
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
    100 g
  • dientes de ajo en láminas
    6
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 248 kcal / 1041 kJ
Protein 21 g
Tuk 18 g
Sacharidy 0.9 g
Vláknina 0.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...