Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en trozos
- 150 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de oreja de cerdo cocida en trozos de 2 cm
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 15 g de vinagre balsámico
- 5 g de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1835 kJ / 438 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 1126.1 mg
Alternativní recepty
Guiso de judías rojas con costillas
40 Min
Pote gallego de repollo
2h 40 min
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Patatas guisadas con conejo
50min
Rancho
1 Std.
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Alubias con gambas
20 min
Garbanzos a la catalana
35min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min