Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en trozos
- 150 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de oreja de cerdo cocida en trozos de 2 cm
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 15 g de vinagre balsámico
- 5 g de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1835 kJ / 438 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 11.1 g
- Sodík
- 1126.1 mg
Alternativní recepty
Potaje con buñuelos de arroz
1h
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35 Min
Garbanzos con oreja
1h 15 min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1h
Sopa de judías rojas
35 Min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Rancho
1h
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Callos con garbanzos
45min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Arroz con conejo
1h 15 min