Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Char Siu
- 300 - 350 g pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)
- 2 tsp sugar
- ½ tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp cloves
- 2 star anise
- 15 g hoisin sauce
- 15 g light soy sauce
- 20 g Shaoxing rice wine
- ½ Tbsp honey
Chinese Puff Pastry
- 15 g sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 60 g water
- 275 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 4 garlic cloves
- 10 g vegetable oil
- 15 g oyster sauce
- 10 g Shaoxing rice wine
- 100 g water, plus extra for sealing pastry
- 1 tsp sesame oil
- 1 ½ tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- ½ tsp ground white pepper
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 833 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 66 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salted Fish Pork Belly
30 min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 Std. 30 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Super Soft Butter And Milk Buns
2小时 40 分钟
Prawn Toast
35 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Mango Swiss Roll
40 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min