Zařízení & příslušenství
香檸漬洋蔥
Příprava 20min.
Celkový 24hod. 30min.
2 人份
Suroviny
-
水400 克
-
紫洋蔥 切條(約0.5公分)200 克
-
白醋50 克
-
糖20 克
-
乾月桂葉1 片
-
鹽⅛ 茶匙
-
檸檬 切半圓片(約0.3公分)30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1 g
Kalorie
354 kJ /
85 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
開胃醃漬小菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan