Zařízení & příslušenství
冰梅壽司薑
Příprava 20min.
Celkový 24hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
水400 克
-
嫩薑 切薄片(約0.2公分)200 克
-
醋140 克
-
鹽1 茶匙
-
二砂糖30 克
-
去核酸梅乾3 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.5 g
Kalorie
266.5 kJ /
67.5 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
開胃醃漬小菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan