油漬番茄

油漬番茄

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 45min.
500 克

Suroviny

  • 1000 克
  • 小番茄 去蒂頭後劃十字
    1000 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙
  • 橄欖油
    60 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 克

Protein 3.2 g
Kalorie 713.2 kJ / 172 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...