Zařízení & příslušenství
油漬番茄
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 45min.
500 克
Suroviny
-
水1000 克
-
小番茄 去蒂頭後劃十字1000 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥迷迭香1 茶匙
-
橄欖油60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 克
Protein
3.2 g
Kalorie
713.2 kJ /
172 kcal
Tuk
13.6 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
開胃醃漬小菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan