Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 2 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 600 g di carne di vitello (muscolo, vedere consiglio) a pezzi (3x3 cm) e infarinati
-
100
g di brodo di carne
nebo 100 g di acqua + ½ dado per brodo di carne -
300
g di pomodori perino,di San Marzano, spellati, senza semi e a pezzi
nebo 300 g di pomodori pelati strizzati - 1 pizzico di zucchero
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Costine in umido
1h 20 phút
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min