Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 2 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 600 g di carne di vitello (muscolo, vedere consiglio) a pezzi (3x3 cm) e infarinati
-
100
g di brodo di carne
nebo 100 g di acqua + ½ dado per brodo di carne -
300
g di pomodori perino,di San Marzano, spellati, senza semi e a pezzi
nebo 300 g di pomodori pelati strizzati - 1 pizzico di zucchero
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Coppa di maiale in umido
1h 30 min
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla cacciatora
50min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Agnello in umido
1u. 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1u.
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min