
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperoncino rosso piccante
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino gli aghi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpetti puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- fettine di pane di Altamura (tipo pugliese) o altro pane a piacere
- 3 gocce di salsa piccante, tipo Tabasco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1360 kcal / 5690 kJ
- Protein
- 80.5 g
- Tuk
- 47.4 g
- Sacharidy
- 162.9 g
- Vláknina
- 18.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpetti affogati
45min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Seppie con i piselli
40min
Polpetti affogati
45min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo al vino rosso
1hod.
Calamari alla napoletana
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.