Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 200 g di panna fresca liquida
- 350 g di caserecce siciliane (o altra pasta secca simile)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2573 kJ / 615 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 Min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min