Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema
- 130 g di olio di semi di girasole
- 100 g di latte freddo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Penne ai peperoni
- 100 g di gherigli di noci
- 150 g di peperone giallo a pezzi
- 50 g di peperone arancione a pezzi
- 40 g di burro
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3678 kJ / 879 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Tuk
- 63 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min