Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre (10 g)
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème pâtissière
- 75 g de chocolat noir
- 75 g de chocolat pâtissier au caramel
- 400 g de lait demi-écrémé
- 30 g de farine de blé
- 1 œuf entier
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
Le montage
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'eau
-
200
g de pâte d'amande verte
nebo 200 g de bonbons variés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1 Std. 45 Min
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 godz. 30 min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Eclairs au foie gras
3 godz. 15 min
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Bûche express au praliné
45min
Galette à la crème d'amande
1 godz. 20 min
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min