Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à macaron
- 10 g de beurre
- 10 g de farine de blé
- 205 g de sucre en poudre
- 95 g d'amandes en poudre
- 75 g de blanc d'œuf
La garniture crème vanillée-fraise
- 110 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé maison
- 1 citron jaune non traité, le zeste seulement
- 340 g de mascarpone
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g de fraises
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2331 kJ / 557.7 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sablés aux fraises
1h
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Gâteau licorne
3h
Tiramisu avocat et fruits rouges
1h
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h