Zařízení & příslušenství
Dvoubarevný moučník s ovocem
Příprava 1hod.
Celkový 3hod. 40min.
16 kus
Suroviny
Světlé těsto
-
180 gramů másla na kousky
-
300 gramů hladké mouky
-
1 čajovou lžičku kypřicího prášku do pečiva
-
2 polévkové lžíce cukru krupice
-
4 žloutky
-
2 polévkové lžíce zakysané smetany, 20 % tuku
Tmavé těsto
-
90 gramů másla na kousky
-
150 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 polévkovou lžíci cukru krupice
-
2 žloutky
-
1 polévkovou lžíci zakysané smetany, 20 % tuku
-
1 polévkovou lžíci kakaa
Vrchní vrstva
-
230 gramů cukru krupice
-
6 bílků
-
400 gramů zmrazeného ovoce např. třešně, rybíz, maliny
-
2 polévkové lžíce bramborového škrobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
5.5 g
Kalorie
1414 kJ /
337 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moučníky
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kávový krém
Keine Bewertungen
Velikonoční bezé koláč
2 Std.
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3 Std. 15 Min
Pralinky s mandlovým likérem
1 Std.
Pudingovo-mandlové řezy
2 Std. 30 Min
Moka dort
2 Std. 50 Min
Řezy Mráček
2 Std. 10 Min
Hovězí na pivu
1 Std. 45 Min
Velikonoční holubička s mandlemi
1 Std.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1 Std. 40 Min
Sněhový ořechový dort
40 Min