Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (24 x 16 circa)
- 80 g di Emmental
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà (20 g circa)
- 350 g di funghi misti a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 15 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di mascarpone
- 100 g di carne salada, a striscioline (1 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2421.5 kJ / 578.8 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 47.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 min
Fagioli alla contadina
35min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Colorare le uova di rosso marrone
Žádné hodnocení
I tacconi allo sgagg
2h
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Jota carnica
1h 5min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min