Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (24 x 16 circa)
- 80 g di Emmental
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà (20 g circa)
- 350 g di funghi misti a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 15 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di mascarpone
- 100 g di carne salada, a striscioline (1 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2421.5 kJ / 578.8 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 47.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle integrali ai broccoli
1j 20 menit
Spatzle di cavoletti con speck
1j
Sciroppo zenzero e citronella
Žádné hodnocení
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1j 30 menit
Limoncello
192hod. 30min
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10 min
Pasta con salmone e spinaci
55 Min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 min
Tortelli di ricotta e melanzane
1j 20 menit
Tagliatelle panna e funghi
1j
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit
Bavette pancetta e finferli
40 min