Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato, in 4 pezzi (vedere consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di peperone verde a tocchetti
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 4 - 5 pomodori maturi a pezzi
- 150 g di passata di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Alici alla Reggina
45min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min