Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 744.5 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4h 20min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 Min
Pardulas
8hod. 40min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Seadas
1 Std. 5 Min