Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla, pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1981.2 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 744.5 mg
Alternativní recepty
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1 Std. 20 Min
Yogurt fresco
11h 10 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 Std. 30 Min
Budino agli agrumi
3h 15min
Panada sarda
2h 55min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min