
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fregola
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di semola di grano duro grana fine
- 80 g di semola di grano duro grana grossa
- 1 cucchiaio di acqua
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 750 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 300 g di anguilla pulita e a pezzi (4 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 473.2 kcal / 1981.2 kJ
- Protein
- 23.2 g
- Tuk
- 21.1 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 744.5 mg
Alternativní recepty
Panada sarda di salsiccia e patate
1hod. 30min
Petit Four
1hod.
Tiliccas sarde
2hod. 20min
Frittelle di baccalà
1hod. 5min
Pancia di maiale dorata
15min
Zucchero vanigliato
72hod.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Favata sarda
1hod.
Panada sarda
2hod. 55min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2hod. 30min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1hod. 35min
Zeppole sarde
3hod.