Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Braciole di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Fritelle di patate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4572 kJ / 1092 kcal
- Protein
- 94 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta con straccetti di manzo
1h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Cosce di pollo piccanti
1h 50 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Patate Sottovuoto
2h
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2u. 40min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min