Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 6 uova medie
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di torrone a pezzi
- 80 g croccante a pezzi
- 150 g di zucchero
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 tuorli
Terminare la preparazione
- 60 g di liquore all'amaretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2376 kJ / 568 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 66.9 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiacchiere
1h 35min
Pan di Spagna
1h 50min
Cassata siciliana
6h 35min
Babà napoletano
3h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Cupolette al limone
9h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Profiteroles
2 godz.
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta Babà napoletana
8h