
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 6 uova medie
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di torrone a pezzi
- 80 g croccante a pezzi
- 150 g di zucchero
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 tuorli
Terminare la preparazione
- 60 g di liquore all'amaretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 568 kcal / 2376 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 27.7 g
- Sacharidy
- 66.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fruttone leccese al cioccolato
1hod. 40min
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Babà analcolico alle fragole
3hod. 30min
Raffioli napoletani
45min
Tarallucci alla confettura di uva
2hod.
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Bocconotto
2hod.
Calzoncini con i ceci
2hod. 15min
Zuccotto
7hod. 10min
Pasticciotti leccesi
1hod. 15min
Chiffon cake
4hod.
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1hod.