Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di zucchero
- 6 uova medie
- 250 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di torrone a pezzi
- 80 g croccante a pezzi
- 150 g di zucchero
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 tuorli
Terminare la preparazione
- 60 g di liquore all'amaretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2376 kJ / 568 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 66.9 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles al limone
1h 45min
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Limoni di frolla ripieni
1 godz. 30 min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Pasta choux al cacao
1h 10 min
Paris Brest
3h 30min
Vastedda cu sammucu di Troina
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min