Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 50 g de céleri branche, coupé en tronçons
- 30 g de beurre demi-sel
- 1 bouquet garni
- 200 g de cidre brut de Bretagne
- 3 tours de moulin à poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1200 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de lait ribot
- 2 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 brin de persil frais, équeuté et ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202 kJ / 288.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24 Std.
Calamars vapeur à la catalane
35min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Moules à la sauce chorizo
1u.
Moules au citron
40min
Moules à l'espagnole
50min
Moules à la basquaise
55min
Moules au roquefort
40min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Mouclade
1u.
Moules sauce Alfredo
45min
Moules au curry
40min