川贝陈皮柠檬膏

川贝陈皮柠檬膏

4.0 26 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
1 罐

Suroviny

  • 冰糖
    800 克
  • 川贝粉
    30 克
  • 陈皮
    30 克
  • 柠檬 约4-6个,切约0.5厘米厚片,去籽
    500 克
  • 200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 罐

Protein 7.1 g
Kalorie 14582 kJ / 3485 kcal
Tuk 4.4 g
Vláknina 12.9 g
Sacharidy 848.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...