Zařízení & příslušenství
川贝陈皮柠檬膏
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
1 罐
Suroviny
-
冰糖800 克
-
川贝粉30 克
-
陈皮30 克
-
柠檬 约4-6个,切约0.5厘米厚片,去籽500 克
-
水200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐
Protein
7.1 g
Kalorie
14582 kJ /
3485 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
12.9 g
Sacharidy
848.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
免疫力补给站
21 recepty/-ů
Čína
Čína
冬日暖食
10 recepty/-ů
Čína
Čína
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína