Zařízení & příslušenství
潮州海鲜粥
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
白米 (长粒米),洗净120 克
-
麻油2 茶匙
-
盐2 茶匙
-
鱼排 切片(1公分)150 克
-
墨鱼圈150 克
-
虾仁 去壳200 - 250 克
-
鱼露1 汤匙
-
白胡椒粉 适量调味1 小撮
-
鱼丸 (共150克)10 粒
-
天津冬菜20 克
-
水1500 克
-
新鲜芫荽 只取叶片,切 碎,装饰用1 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní