Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 白米 (长粒米),洗净
- 2 茶匙 麻油
- 2 茶匙 盐
- 150 克 鱼排 ,切片(1公分)
- 150 克 墨鱼圈
- 200 - 250 克 虾仁 ,去壳
- 1 汤匙 鱼露
- 1 小撮 白胡椒粉 ,适量调味
- 10 粒 鱼丸 (共150克)
- 20 克 天津冬菜
- 1500 克 水
- 1 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,切 碎,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g