Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮鸡胸肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
4 人份
Suroviny
-
去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)4 块
-
白葡萄酒10 克
-
蒜头3 瓣
-
橄榄油10 克
-
盐1 小撮
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
90.8 mg
Protein
32.3 g
Kalorie
585.8 kJ /
140.3 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína