sous-vide慢煮鸡胸肉

sous-vide慢煮鸡胸肉

4.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
4 人份

Suroviny

  • 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
    4 块
  • 白葡萄酒
    10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 橄榄油
    10 克
  • 1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 90.8 mg
Protein 32.3 g
Kalorie 585.8 kJ / 140.3 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...