Zařízení & příslušenství
蛋黄鸭卷
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
8 人份
Suroviny
-
鸭腿 约8个800 克
-
姜 切片20 克
-
葱 切段20 克
-
十三香粉20 克
-
盐1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
料酒40 克
-
咸蛋黄8 个
-
水 蒸煮用1200 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.8 g
Kalorie
1557 kJ /
372.1 kcal
Tuk
30.1 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína