Zařízení & příslušenství
青花椒鱼片
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜头3 - 4 瓣
-
二荆条 切段100 克
-
泡椒 黄泡椒25 克
-
油30 克
-
花椒 青花椒5 克
-
姜2 片
-
青花椒油20 克
-
莴笋 切滚刀块100 克
-
金针菇100 克
-
水600 克
-
生抽15 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
-
盐 约¼茶匙2 克
-
鸡汁 约½茶匙2 - 3 克
-
黑鱼 切薄鱼片200 - 250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
763.5 mg
Protein
29.3 g
Kalorie
1757.7 kJ /
420.1 kcal
Tuk
23.7 g
Vláknina
9.1 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
28.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常鱼类料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína