荔枝肉
TM6 TM5

荔枝肉

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

切荔枝肉片

  • 300 克 猪里脊肉 ,建议选择内脊肉

制作荔枝肉

  • 100 克 荸荠 ,去皮切块
  • 1 茶匙 红曲粉
  • 2 茶匙 淀粉
  • 1 汤匙 料酒
  • ½ 茶匙 盐
  • 2 茶匙 生抽
  • 2 茶匙 白醋
  • 2 茶匙 糖
  • 2 汤匙 高汤
  • 15 克 油 ,再额外准备些油炸用
  • 10 克 葱 ,切葱花
  • 10 克 蒜头 ,切蒜片
  • 1 茶匙 麻油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1240.8 kJ / 295 kcal
Protein
15.9 g
Sacharidy
15.8 g
Tuk
18.7 g
Vláknina
0.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty