Zařízení & příslušenství
Nasi tomato (tomato rice)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
basmati rice250 g
-
water for soaking
-
garlic cloves3
-
eschalots30 g
-
brown onion cut into quarters100 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
ghee60 g
-
tomato paste100 g
-
salt2 tsp
-
tomato cut into cubes (2 cm)300 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods3
-
star anise1
-
whole cloves4
-
dried bay leaf1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
5145.1 mg
Protein
24.7 g
Kalorie
6651.1 kJ /
1583.6 kcal
Tuk
62.3 g
Vláknina
17.8 g
Nasycený tuk
39.4 g
Sacharidy
221.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Taste of Malaysia
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Char Kway Teow
15min.
Teh tarik (pulled milk tea)
15min.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min.
Nasi lemak (coconut rice)
20min.
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Nasi Lemak
45min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.