Sambal kacang (peanut sauce)

Sambal kacang (peanut sauce)

4.2 26 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
1100 g

Suroviny

  • dried red chillies deseeded, to taste
    4 - 7
  • warm water for soaking
  • roasted unsalted peanuts
    300 g
  • vegetable oil
    50 g
  • eschalots
    70 g
  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • piece fresh galangal peeled
    2 ½ cm
  • lemongrass white part only
    1 stalk
  • candlenuts (see Tips)
    2
  • tamarind paste
    50 g
  • water
    500 g
  • palm sugar
    50 g
  • salt to taste
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1100 g

Kalorie 2352.6 kcal / 9880.8 kJ
Protein 82.7 g
Tuk 192.7 g
Sacharidy 168.3 g
Vláknina 31.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...