Sambal kacang (peanut sauce)

Sambal kacang (peanut sauce)

4.1 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
1100 g

Suroviny

  • dried red chillies deseeded, to taste
    4 - 7
  • warm water for soaking
  • roasted unsalted peanuts
    300 g
  • vegetable oil
    50 g
  • eschalots
    70 g
  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • piece fresh galangal peeled
    2 ½ cm
  • lemongrass white part only
    1 stalk
  • candlenuts (see Tips)
    2
  • tamarind paste
    50 g
  • water
    500 g
  • palm sugar
    50 g
  • salt to taste
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1100 g

Protein 82.7 g
Kalorie 9880.8 kJ / 2352.6 kcal
Tuk 192.7 g
Vláknina 31.4 g
Sacharidy 168.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...