Zařízení & příslušenství
Sambal kacang (peanut sauce)
Příprava 15min.
Celkový 35min.
1100 g
Suroviny
-
dried red chillies deseeded, to taste4 - 7
-
warm water for soaking
-
roasted unsalted peanuts300 g
-
vegetable oil50 g
-
eschalots70 g
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
lemongrass white part only1 stalk
-
candlenuts (see Tips)2
-
tamarind paste50 g
-
water500 g
-
palm sugar50 g
-
salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1100 g
Protein
82.7 g
Kalorie
9880.8 kJ /
2352.6 kcal
Tuk
192.7 g
Vláknina
31.4 g
Sacharidy
168.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Nasi Lemak
45min.
Sambal Belacan
10min.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Roti Canai (Roti Prata)
3hod. 55min.
Nyonya Spice Paste
15min.
Nyonya Chicken Rendang
45min.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4hod. 20min.