Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 500 g pork belly, skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
- 50 g rock sugar
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3179 kJ / 760 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 63 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Rice Wine Chicken
30min