
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh ginger root thinly sliced
- 500 g pork belly skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
- 50 g rock sugar
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 760 kcal / 3179 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 63 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Spring onion pork ribs
1hod.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min