Kompatibilní verze
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger dipping sauce
- 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 30 g eschalots
- 100 g oil
- ½ tsp salt
Chilli dipping sauce
- 100 g fresh long red chillies, trimmed
- 20 g fresh ginger, peeled
- 30 g garlic cloves
- 100 g white vinegar
- 1 tsp salt, to taste
- 2 tsp white sugar, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2228.9 kJ / 530.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 50.9 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 3376.2 mg
Alternativní recepty
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Sambal Belacan
10 min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min