Zařízení & příslušenství
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 Total recipe
Suroviny
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
3376.2 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Tuk
50.9 g
Vláknina
10.1 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Essentials
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min.
Crispy Ikan Bilis
40min.
Masala Squid
25min.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Nyonya Steamed Fish
45min.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min.
Nasi Lemak
45min.
Nyonya Spice Paste
15min.
Thai Steamed Fish With Lime
30min.
Chicken Porridge
35min.