Zařízení & příslušenství
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 Total recipe
Suroviny
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
3376.2 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Tuk
50.9 g
Vláknina
10.1 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Essentials
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Sambal Belacan
10 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 h 20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 h 25 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Chicken Porridge
35 min