
Zařízení & příslušenství
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Příprava 15min
Celkový 20min
1 Total recipe
Suroviny
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Kalorie
530.6 kcal /
2228.9 kJ
Protein
2.6 g
Tuk
50.9 g
Sacharidy
12.7 g
Vláknina
10.1 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sodík
3376.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Asian Essentials
11 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland