Kompatibilní verze
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ginger dipping sauce
- 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 30 g eschalots
- 100 g oil
- ½ tsp salt
Chilli dipping sauce
- 100 g fresh long red chillies, trimmed
- 20 g fresh ginger, peeled
- 30 g garlic cloves
- 100 g white vinegar
- 1 tsp salt, to taste
- 2 tsp white sugar, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2228.9 kJ / 530.6 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 50.9 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 3376.2 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Lemak
45 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Chicken Rendang
45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sambal oelek
20 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Crispy Ikan Bilis
40min