Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

4.8 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 Total recipe

Suroviny

Ginger dipping sauce
  • fresh ginger peeled and cut into pieces
    120 g
  • eschalots
    30 g
  • oil
    100 g
  • salt
    ½ tsp
Chilli dipping sauce
  • fresh long red chillies trimmed
    100 g
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • garlic cloves
    30 g
  • white vinegar
    100 g
  • salt to taste
    1 tsp
  • white sugar to taste
    2 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Total recipe

Sodík 3376.2 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 2228.9 kJ / 530.6 kcal
Tuk 50.9 g
Vláknina 10.1 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 12.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...