Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2961 kJ / 707 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Remoulade
10 min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15min
Kräuterquark
10 min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Thymian-Honig-Dressing
5min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1 Std. 30 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Rote Grütze Deluxe
30min
Kartoffelklöße
25 Std.