
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 707 kcal / 2961 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salatsauce Sylter Art
48hod.
Remoulade
10min
Kräutermarinade zu Roastbeef
1hod. 30min
Panko - Japanisches Paniermehl
24hod.
Glückstädter Matjestopf
3hod. 30min
Senf-Joghurt-Dressing
10min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Fruchtiges Salatdressing
5min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10hod. 45min
Salatsauce für Blattsalate
10min