Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 TL Fenchelsaat
- 500 g Fenchel, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 30 g Öl
- 700 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Sahne
- 100 g Stremellachs, in dünnen Scheiben oder fein zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1097 kJ / 262 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55 menit
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min