Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto

4.4 345 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

Kürbiskernpesto
  • Kürbiskerne
    30 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Kürbiskernöl
    60 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 TL
Erbsensuppe
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    20 g
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt
    700 g
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht nach Geschmack
    2 - 3 TL
    1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), nach Geschmack

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 15 g
Kalorie 1882 kJ / 449 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 10.9 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...