Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Kürbiskernöl
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Erbsensuppe
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 700 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
nebo 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1882 kJ / 449 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 10.9 g
Alternativní recepty
Erbsen-Cremesuppe
40min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Erbsencremesuppe
30min
Erbsencremesuppe
25 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Süßkartoffelsuppe
30min