Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 550 kJ / 131 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Fenchel-Risotto
35min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min