Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Lauch, in groben Stücken
- 30 g Butter
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 50 g Polenta
- 800 g Wasser
- 50 g Schlagobers
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 TL Balsamico-Essig
- 4 EL frische Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- 6 TL Kürbiskernöl, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Gemüsesuppe bianco
35 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min