
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Blattpetersilie ohne Stiele
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 2 Sternanis
- 2 Fenchelknollen (500 g)
- 200 g Kartoffeln gewürfelt
- 100 g Erbsen, TK
- 40 g Kondensmilch 4 % Fett
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 71 kcal / 298 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1hod. 10min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Rote-Rüben-Suppe
45min