Erbsen-Fenchel-Suppe
TM6 TM5 TM31

Erbsen-Fenchel-Suppe

4.5 ( 60 hodnocení )

Suroviny

  • 2 Knoblauchzehen
  • 1 Bund Blattpetersilie ohne Stiele
  • 800 g Wasser
  • 2 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
    nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
  • 2 Sternanis
  • 2 Fenchelknollen (500 g)
  • 200 g Kartoffeln gewürfelt
  • 100 g Erbsen, TK
  • 40 g Kondensmilch 4 % Fett
  • 1 TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 2 Prisen Zucker

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
71 kcal / 298 kJ
Protein
5 g
Tuk
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty