Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 - 180 g de cebolleta en mitades
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 8 muslos de pollo sin piel (jamoncitos) con el hueso cortado al ras de la carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimentón
-
1 - 2
pellizcos de tomillo fresco
nebo 1 - 2 pellizcos de tomillo seco - 400 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de azúcar
- 30 g de vinagre
- 70 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de champiñones frescos laminados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con pimentón y crème fraîche
45min
Alitas de pollo con tomate
50min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Pollo a la huertana
45min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min
Pollo al chimichurri
30min
Muslos de pollo en salsa de pimiento y cuscús con calabacín y feta
55min
Pollo a la cazadora
40min
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min