Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g de chirlas frescas
nebo 200 g de mejillones frescos limpios - 1 cucharada de sal
Fumet
- 150 - 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de agua
Sopa
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva (escurrido)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de calamares en trozos
-
500
g de caldo de pescado
nebo 500 g de agua con 1 cucharadita de sal - 20 g de brandy
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de arroz
- 300 g de filetes de merluza fresca (pueden ser congelados)
- 1 cucharada de perejil fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Sopa marinera
55min
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Sopa de ajo con pescado
45 min
Sopa de pescado
55min
Fumet de pescado y gambas
20min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1 godz. 20 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Patatas mare nostrum
1 godz.
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Crema con rape y gambas
30 min