Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de jamón serrano en dados
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 500 g de acelgas (en trozos de 4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 771 kJ / 185 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Espinacas con patatas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Acelgas con patatas
45min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min