Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 100 g de pimiento verde
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas medianas, chascadas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 hoja de laurel seca
- 100 g de fideos
- 900 g de agua
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.45 g
- Sacharidy
- 32.85 g
- Tuk
- 8.95 g
- Vláknina
- 6.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30 Min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 Min
Caldo de millo
50 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Lentejas con arroz
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Arroz caldoso con especias
40 Min
Caldo de papas
45 Min
Garbanzos con arroz
35 Min
Pasta con judías blancas
40 Min
Patatas guisadas con huevos
45 Min