Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 350 g de zanahoria (200 g cortada en dados de 1 cm)
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 - 650 g de carne de ternera sin nervios en trozos cortados en dados de aprox. 2 cm y salpimentados
- 100 g de dados de beicon
- 100 g de vino blanco
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 500 g de patata cortada en trozos de aprox. 3 cm
- 100 g de guisantes (pueden ser congelados)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2194 kJ / 525 kcal
- Protein
- 35.43 g
- Sacharidy
- 29.98 g
- Tuk
- 29.06 g
- Vláknina
- 6.44 g
Alternativní recepty
Cacerola de carne y arroz
1h 15min
Cazuela de patatas con pollo
45min
Guiso de patatas con magro
1h
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Cazuela de patatas con pollo para dos
45min
Pollo a la huertana
45min
Fideuá con pollo y langostinos
30min
Fideuá con carne
30min