Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de repollo blanco cortado en trozos regulares (del tamaño de un huevo)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón serrano en dados
- 150 g de calabacín pelado y en trozos
-
100
g de salsa de tomate
nebo 100 g de tomate frito - ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 864 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Judías verdes con tomate
45 min
Repollo salteado
25 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Acelgas con tomate
30 min
Sopa armenia de repollo
50min
Acelgas en adobillo
40 Min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Milhojas de repollo
1h 15min
Guarnición de lombarda
30 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min