![Repollo con calabacín, pimiento y jamón Repollo con calabacín, pimiento y jamón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11E200C2-47BD-4337-B17E-1E545F96391A/Derivates/1C70A791-EFC2-4D4D-929D-BA5C8ACF293E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de repollo blanco cortado en trozos regulares (del tamaño de un huevo)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón serrano en dados
- 150 g de calabacín pelado y en trozos
-
100
g de salsa de tomate
nebo 100 g de tomate frito - ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 864 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 dk
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 分钟
Repollo salteado
25 dk
Acelgas en adobillo
40 分钟
Milhojas de repollo
1h 15min
Acelgas con tomate
30 Min
Judías verdes con tomate
45 分钟
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 dk
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Guarnición de lombarda
30 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min