Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas

Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas

4.3 17 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
6 doses

Suroviny

  • mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, manjericão, aneto, hortelã, etc.)
    20 g
  • água
    800 g
  • sal
    1 ¼ c. chá de
  • bulgur
    100 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    35 g
  • dente de alho
    1
  • acelga cortada em pedaços
    300 g
  • queijo ricota
    150 g
  • ovos
    6
  • leite
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 708.4 mg
Protein 12.7 g
Kalorie 1160.3 kJ / 277.3 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 19.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...