Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
TM6 TM5 TM31

Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas

4.1 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, manjericão, aneto, hortelã, etc.)
  • 800 g água
  • 1 ¼ c. chá de sal
  • 100 g bulgur
  • 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 1 dente de alho
  • 300 g acelga cortada em pedaços
  • 150 g queijo ricota
  • 6 ovos
  • 100 g leite

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1160.3 kJ / 277.3 kcal
Protein
12.7 g
Sacharidy
19.8 g
Tuk
17.1 g
Nasycený tuk
5.2 g
Vláknina
4 g
Sodík
708.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty