Gnocchi de beterraba com manteiga de salva

Gnocchi de beterraba com manteiga de salva

2.7 7 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 doses

Suroviny

  • trigo sarraceno
    50 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    50 g
  • queijo parmesão
    60 g
  • beterraba cozida cortada em pedaços
    120 g
  • água mais q.b. p/ cozer
    1000 g
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    400 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • chalota
    50 g
  • dente de alho
    1
  • salva fresca
    2 folhas de
  • manteiga
    60 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 11 g
Kalorie 1475 kJ / 353 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...