Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g trigo sarraceno
- 50 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g queijo parmesão
- 120 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 folhas de salva fresca
- 60 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1475 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25 min
Risoto de couve e favas
35 Min
Risoto de alcachofra
30 Min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1h 40 min
Sopa de tomate e lentilhas
35 Min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1h 15min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Žádné hodnocení
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25 min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Húmus
10 Min