Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g trigo sarraceno
- 50 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g queijo parmesão
- 120 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 folhas de salva fresca
- 60 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1475 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de beterraba
30min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Caril de lentilhas
1h 30min
Patê de beringela e pimento
50min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Tartar de salmão
10 min
Húmus de cenoura
15 Min
Guisado de grão com rama de beterraba
30min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Húmus de beterraba
5min
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25min