
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g trigo sarraceno
- 50 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g queijo parmesão
- 120 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1000 g água mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 folhas de salva fresca
- 60 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 353 kcal / 1475 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Tacos de lentilhas com molho especial
4h 30min
Risoto de alcachofra
30min
Risoto de alcachofra
30min
Tarte de polenta e curgete
50min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Risoto de beterraba
30min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2h 40min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min