Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g avelã s/ casca
- 10 g salsa, só as folhas
- 100 g chalota cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
-
250
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
nebo 250 g cogumelos Paris cortados em pedaços (2-3 cm aprox.), - 60 g vinho branco
- 250 g trigo sarraceno, demolhado e escorrido
- 400 g água
-
1 ½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de legumes esfarelado - ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 20 g manteiga
- 50 g queijo gorgonzola amanteigado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de espargos e lentilhas
1h
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55min
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Estufado de beringela picante
30 min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Salada de quinoa com tofu
55min
Brownie de batata-doce
1h
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 min
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Caril indiano vegetariano
50min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min