Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g avelã s/ casca
- 10 g salsa, só as folhas
- 100 g chalota cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
-
250
g cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
nebo 250 g cogumelos Paris cortados em pedaços (2-3 cm aprox.), - 60 g vinho branco
- 250 g trigo sarraceno, demolhado e escorrido
- 400 g água
-
1 ½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de legumes esfarelado - ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 20 g manteiga
- 50 g queijo gorgonzola amanteigado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 448.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolo vegetariano
1h 50min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Molho oriental para legumes
10 Min
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50 Min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50 Min
Cevada com ratatouille
40min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min