Kompatibilní verze
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esparguete
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g espargos arranjados
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 250 g esparguete de feijão preto
Molho holandês
- 50 g água
- 4 gemas de ovo
- 130 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2548 kJ / 609 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min
Rolo de alcachofra e frutos secos
55 min
Salada de tamboril com batatas, pimentos e molho de azeitona
1h 55min
Beringiza = beringela + piza
45 Min
Caril de amêijoas
30 Min
Massa com brócolos e queijo
50 Min
Massa com espinafres e bechamel de amêndoas
8h 30min
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50 Min
"Bacalhoada" de seitan
1 Std. 20 Min
Tofu de coentrada
20 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min
Tofu à Lagareiro
13 Std.