Kompatibilní verze
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esparguete
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g espargos arranjados
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 250 g esparguete de feijão preto
Molho holandês
- 50 g água
- 4 gemas de ovo
- 130 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2548 kJ / 609 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 min
Strogonoff de cogumelos
30 min
Estufado de tofu
30 min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 min
Folhado de seitan
45 min
Pilaf de sementes e beterraba
30 min
Tofu de coentrada
20 min
Risoto de couve e favas
35 min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40 min
Arroz amigo do pato
45 min