Kompatibilní verze
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esparguete
- 200 g ervilhas descongeladas
- 200 g espargos arranjados
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 250 g esparguete de feijão preto
Molho holandês
- 50 g água
- 4 gemas de ovo
- 130 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2548 kJ / 609 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50 Min
Massa com cogumelos e bacon
50 Min
Esparguete preto com camarão agridoce
50 Min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40min
Strogonoff de cogumelos
30 Min
Estufado de tofu
30 Min
Creme de lentilhas picante com seitan
35min
Arroz selvagem com curgete e alho-francês
40min
Arroz com cogumelos, nabiças e linguiça
35min
Arroz de verduras
1 Std. 10 Min
Pilaf com curgete, cogumelos, tomate e açafrão
30 Min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min