Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 40 g queijo da Ilha
-
15
g pinhões
nebo 20 g amêndoa s/ pele - 1 dente de alho
- 30 g manjericão, só as folhas
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Creme
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 200 g batata cortada em pedaços
- 800 g feijão-manteiga cozido escorrido
- 650 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1706.9 kJ / 408 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de feijão-branco com espinafres
30 min
Creme de brócolos e queijo camembert
45 min
Sopa de feijão frade com coentros
30 min
Creme de couve-flor
45 min
Creme de couve-flor e manjericão
45 min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 min
Sopa de grão com alho-francês
45 min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45 min
Sopa de grão e coentros
40 min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 min
Sopa de brócolos e rúcula
40 min