Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cogumelos desidratados
- 250 g água, mais q.b. p/ hidratar e cozer
- 30 g brandy
- 25 g azeite
- 450 g feijão-branco cozido escorrido
- 75 g bacon em cubos
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 50 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 991.6 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 489.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème au Moulin Vert
40min
Creme de agrião e rúcula
2h 45min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40min
Creme de feijão-branco com chouriço e alecrim
45min
Creme de agrião e ervilhas
45min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de grão com alho-francês
45min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45min
Creme de batata-doce
40min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Sopa de brócolos e rúcula
40min
Caldo-verde com batata-doce
45min